ЗА НАС

ЕР ЕНД ЕР EООД е производител на дамска конфекция с утвърдени традиции на пазара на европейската текстилна индустрия вече почти 2 десетилетия. Разполага с добре оборудвана база и екип от над 60 човека. Фирмата предлага идеални условия за успешна съвместна работа с чуждестранни клиенти, заинтересовани от производството както на големи, така и на малки количества. С подкрепата на нашите дългогодишни и надеждни партньори сме в състояние да удовлетворим високите изисквания на клиентите си относно ценообразуване, бързина на доставките, модни тенденции и изпълнение.

История

Историята на ЕР ЕНД ЕР EООД започва през 1994 година, когато е основана под името Магика. За времето си е една от първите шивашки фабрики в областта и бързо набира скорост и се разраства. Още от самото си основаване е член на БАПИОТ /Българска асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил/, която е член на EURATEX. В последствие през 2004 год. след преобразуване продължава да съществува под името ЕР ЕНД ЕР EООД като се концентрира основно в производството на дамско облекло – конфекция.

Корпоративна и социална отговорност

Ние работим, за да бъдат нашите клиенти доволни като задоволяваме и най-взискателните им капризи. Стремим се към изграждане на дълготрайни партньорства с тях чрез висок професионализъм и доверие, което може да бъде постигнато само чрез предлагане на най-висококачествените услуги и продукти.

 

Ние осъзнаваме, че конкуренцията днес е най-силна не на пазара на стоките, а на пазара на труда. Затова се стремим да привлечем в нашия екип най-добрите специалисти и да ги задържим при нас.

 

ЕР ЕНД ЕР EООД се грижи за повишаването на квалификацията на своите служители и се стреми да им осигури приятелски настроена атмосфера и мотивиращи условия за труд. Нашата цел е да бъдем най-желаното място за работа на настоящите и потенциалните си служители.

Стратегия

Фирмата се стреми към подобряване обслужването на клиентите си и развиване на гъвкави схеми на предлаганите услуги. Ние сме ориентирани към развиване на машинния си парк и въвеждане на всички нови технологии в производството на облекла. От голямо значение за ЕР ЕНД ЕР EООД е оптимизирането на производството и условията, предлагани на клиетните като целта ни е да им предоставяме иновативни решения и предложения.

Ориентирани сме към утвържадаване на собствената марка облекла на местния пазар, както и към развитието и увеличение на съотношението на предлагане на готов продукт спрямо услугите на ишлеме за нашите клиенти.

Запознайте се с екипа Ръководство

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu libero a risus aliquet euismod porttitor sed dolor. Cras non magna facilisis, mollis velit at, suscipit urna. Vivamus auctor fringilla felis at tincidunt.

TOP